Anfi Systems

Stat-X Stand Alone Thermal Units

Stat-X is als eenigste Aerosol product werkelijk toegepaste bij de NASA (ruimtevaart), natuurlijk willen andere aerosol producenten graag meeliften met dit succes. De systemen van STAT-X schakelen het vuur, bewezen, razendsnel uit volautomatisch.Veilig voor mens, dier, uw apparatuur en het milieu. En zonder de omgeving te beschadigen of bedrijfsprocessen langdurig stil te leggen. Immers de units zijn zeer snel om te wissellen.

Door de techniek (uitvoerig getest door vooraanstaande bureaus) van onze thermokop is er geen kans op falen. De unit wordt altijd geactiveerd bij het bereiken van de temperatuur. Dat dit bij andere producenten anders is blijkt wel uit de manier van detectie d.m.v. het reeds achterhaalde thermokoord princiepe, dit thermokoord kan namelijk uitdrogen en bros worden. dit komt doordat de weekmakers in het rubber verdwijnen. Hierdoor bent u absoluut niet verzekerd van een werkende detectie!

Volledig automatische detectie en blussing beschikbaar voor ruimten tot een inhoud tot 5,2 m3 (brandklasse A) en tot 10,4 m3 (brandklasse C). Is de ruimte groter dan kunnen onze elektrische blusunits toegepast worden.

Toepasbaar voor brandklasse A, B en C.

 

STAT-X | Veel minder kosten, veel meer veiligheid en absolute zekerheid.

 

Producten

Stat-X 30 T
Stat-X 30 T
Stat-X 60 T
Stat-X 60 T
Stat-X 100 T
Stat-X 100 T
Stat-X 250 T
Stat-X 250 T
Stat-X 500 T
Stat-X 500 T